Mediji pišu

Aleksa je stradao na "crnoj tački" Aleksinca: Već je imao udes, kad je postao otac kupio sporiji motor

Do nesreće je došlo pošto se, kao vozač motocikla „apn 4“, sudario sa automobilom marke „škoda“ u Ulici Maksima Gorkog

Aleksa Rakić (28), preminuo je u četvrtak uveče od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 6. jula, oko 23.30 sati, u Aleksincu.

Do nesreće je došlo pošto se, kao vozač motocikla „apn 4“, sudario sa sutomobilom marke „škoda“ u Ulici Maksima Gorkog, poznatijoj kao Vojnički put.

Kako nam je objasnila sagovornica koja živi u neposrednoj blizini, ova saobraćajnica je jedna od „crnih tačaka“ Aleksinca, budući da je u lošem stanju i da se na njoj često dešavaju nezgode.

– To je bilo pred ponoć, dečko je išao motorom „apn 4“. Tu se dešavaju sudari, posebno sad kada je uraslo drveće i ostalo rastinje. To je katastrofa, ništa se ne vidi, tu su duple krivine – kaže sagovornica Telegrafa.

Iako su česte saobraćajke na ovom delu do sada bile naočigled bezazlene, ovog puta desila se tragedija.

– On je otac dvoje dece, nekada je vozio motor „jamaha“, pa ga je prodao jer je već jednom imao udes i preživeo. Dobio je posle decu i odlučio da kupi „apn 4“ kao sporije vozilo, ali je, nažalost,  i ono bilo fatalno – navodi ona.

Od mladića se mnogo prijatelja i poznanika oprostilo na društvenim mrežama. „Tragedija, opet se pokazalo da je motor najopasnije sredstvo za vožnju, vozača ništa ne štiti, a ide brže i od kola. Tragedija za ovaj mlad svet koji se tako rastaje od života“, „Duša od čoveka“, “ U našem malom gradu još jedan mladi život ugašen. Divna porodica, divni ljudi.. Žalosno“…

 

Pozovite nas

Pratite nas na

E-mail

© 2020 Advokatska kancelarija Stojanović