Mediji pišu

TRAGEDIJA U KULI! PORODICE POGINULIH DEVOJAKA OČAJNE: Taj Mihajlo mora da robija do smrti!

Nije smeo da vozi pijan, goniću ga preko suda, rekla je Dragana Šiljak, majka jedne od tri poginule devojke u udesu kod Kule

 

Božidarka Đukić (23), Marija Fekete (17) i Tatjana Godz (15), koje su pre tri dana poginule u nesreći na putu između Ruskog Krstura i Kule, kada je Mihajlo Sabadoš (23) izgubio kontrolu nad „renoom“ i sleteo s puta, sahranjene su juče na grobljima u Crvenki i Kuli u razmaku od po sat vremena.

Podsetimo, Marija Fekete, njena sestra po majci M. S. (14) i Tatjana Godz kobne večeri bile su u diskoteci, a kada su peške krenule kući, kolima ih je sustigao Sabadoš, sa kojim je bila Božidarka Đukić, kao i Jovan V. (18).

 

Jovan i M. S. su u udesu povređeni i bore se za život, dok je vozaču određen pritvor. – Taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti. Goniću ga preko suda, nije smeo da vozi pijan – rekla je Dragana Šiljak, majka poginule Marije i povređene M. S.

Komšije za vozača imaju reči hvale. – Nije pravio nikakve probleme. Povučen je i vredan. Sam je sebi zaradio i kupio ta kola. Možda mu je ovo bio prvi put da se napije. Njegovi otac, majka i sestra su skrhani, zatvorili se se u kuću, nije im ni do čega – rekle su komšije. Samo tri dana pre udesa Mihajlo je na internet stranici na kojoj se postavljaju oglasi okačio fotografije „renoa“ i napisao da hoće da ga proda za 800 evra. – Da ga je prodao, možda bi se izbegla tragedija – kažu komšije.


Pozovite nas

Pratite nas na

E-mail

© 2020 Advokatska kancelarija Stojanović