Mediji pišu

Mladić povređen juče u udesu u Leskovcu operisan u Nišu, čekaju ga i operacije preloma

Milan S. (36) iz Gornjeg Stopanja, koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nezgodi na zaobilaznici oko Leskovca, operisan je sinoć u predelu abdomena, smešten u jedinici intenzivnog lečenja Klinike za anesteziju i na mehaničkoj je ventilaciji, potvređeno je Jugmedii u UKC Niš.

On je sinoć, posle primarnog zbrinjavanja u Leskovcu, prebačen oko 19,30 u Niš i odmah opereisan.

„Dovezen je sa povredama abdomena i ozbiljnim ortopedskim povredama, koje će biti operisane kasnije“, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 16 sati na delu Bulevara Nikole Pašića, kod restorana „Groš“ kada su se pri velikoj brzini sudarila dva merecedesa. Milan S. nalazio se u manjem, A klase, i taj automobil je skoro u potpunosti smrskan, dok je veći mercedes od siline udara sleteo kraj puta, takođe vidno havarisan. I u tom automobili su povređena dva putnika, lekari kažu – lakše.

Nadležno tužilaštvo i policija, koja dobija upustva od tužilaštva, se i ovoga puta nisu oglasili saopštenjem, pa se o uzrocima teške saobraćajne nezgode samo nagađa,

Iz ovih državnih službi još nema i ni jedne informacije o teškoj tragediji od 5. februara kada je u saobraćajnoj nesreći život izgubila Jovana Janković (18). iz Velike Grabovnice. Takvo ćutanje, upakovano u „neremećenja istrage“, odmaćilo se poslednjih godina u Leskovcu. Da nije profesionalnih zdravstvenih ustanova,kao što je UKC Niš, javnost dugo ne bi saznala ni inicijale poginule devojke ni povređenih mladića.

Međutim, i tu ima problema, ali opet u Leskovcu gde u leskovačkoj bolnici ne postoji portparol, pa se mediji dovijaju na razne načine da dođu do inforrmacija koje jesu od javnog interesa.

Pozovite nas

Pratite nas na

E-mail

© 2020 Advokatska kancelarija Stojanović